Opleidingsinstituut BEO Breda

           
 

Opleidingen

Instituut BEO verzorgt diverse opleidingen op het terrein van financiële administratie. De lessen worden klassikaal gegeven in kleine groepen (max 10 deelnemers) in een locatie in of nabij Breda.

BEO stelt hoge eisen aan zijn docenten. Al onze docenten hebben, naast ruime kennis van het vakgebied, een onderwijsbevoegdheid en een inschrijving in het Centraal register kort beroepsonderwijs CRKBO. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere opleiders.

Tijdens de cursus wordt niet alleen de lesstof behandeld, maar word je ook terdege voorbereid op het examen. Examentraining bestaat bij BEO niet uit het in de laatste les maken van een proefexamen, maar vrijwel elke les wordt er geoefend met examenopdrachten die aansluiten op de in de les behandelde stof.

Opleidingen van BEO gaan altijd door. Het komt bij ons niet voor, dat een opleiding wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen. Als jij de enige inschrijver bent, krijg je de opleiding in de vorm van privéles aangeboden voor dezelfde prijs.

 

Welke opleidingen starten binnenkort bij BEO?

Alle opleidingen zijn inmiddels al van start gegaan. Het is wel altijd mogelijk een opleiding in de vorm van priveles te volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

© 2013-2018 Opleidingsinstituut BEO. Niets uit deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopiëerd, overgenomen of op andere wijze openbaar worden gemaakt.