Opleidingsinstituut BEO Breda

           
 

Informatie over Opleidingsinstituut BEO

Kwaliteit
Opleidingsinstituut BEO heeft een zeer belangrijk uitgangspunt: al onze opleidingsactiviteiten zijn van hoog niveau. Bij ons staat de cursist centraal. Ons doel is mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en plezier te laten beleven aan hun leerproces. Om dit te bereiken, hanteren wij een aantal basisprincipes:

Kleinschalig
BEO is geen opleidingsfabriek. Wij kennen al onze cursisten persoonlijk en bieden alleen opleidingen en diensten aan waarvan we zelf overtuigd zijn, dat deze meerwaarde hebben ten opzichte van andere opleiders.

Gediplomeerde docenten
Doceren is in onze visie een vak apart. Waar andere opleiders werken met mensen uit de praktijk zonder opleidingsbevoegdheid, werkt BEO alleen met docenten met een onderwijsbevoegdheid. Dit zorgt ervoor, dat alle lesactiviteiten die BEO aanbiedt een hoog didactisch niveau hebben.

Jong en oud
BEO biedt onderwijs aan aan zowel jong als oud. Wij werken met docenten die ervaring hebben in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs, beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs.

Persoonlijk
Bij BEO is er ruim aandacht voor uw persoonlijke wensen en opleidingsbehoeften. Voorafgaand aan een les- of opleidingstraject nemen wij daarom altijd ruim de tijd om te spreken met een cursist, of in geval van bijles / citotraining, met de ouder(s).

Meer informatie
Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen via info@opleidingsinstituut-BEO.nl of telefonisch via 076-5656736 / 06-53321828.

 

 

 

 

© 2013-2018 Opleidingsinstituut BEO. Niets uit deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopiëerd, overgenomen of op andere wijze openbaar worden gemaakt.